Δευτέρα- Παρασκευή 09:00-16:00  Τηλ: 2104511375 2104287769 

Όροι Χρήσης του wondercells.gr

Γενικές πληροφορίες

Καλώς ήλθατε στo wondercells.gr. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Οι παρακάτω όροι χρήσης καθορίζουν την γενική πολιτική και τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξης σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πριν τη χρήση του site μας ή πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το μονομερές δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης, οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, μέρος ή το σύνολο των παρακάτω όρων, καθώς και οποιοδήποτε μέρος του περιεχομένου της σελίδας μας. Ο επισκέπτης ή πελάτης μας, αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, πάντα με βάση τη καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη.

Παραγγελία

Η παραγγελία γίνεται με την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικώς ή μέσω ΦΑΞ.

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταξύ μας συναλλαγή είναι η γνωστοποίηση από τον πελάτη ορισμένων απαραίτητων προσωπικών στοιχείων, όπως το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και η διεύθυνση αποστολής. Η εταιρεία μας προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις συμβάσεις, ακολουθώντας την κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία που μας εμπιστεύεστε, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων προβλεπόμενων από τον νόμο, πχ. λόγω απαίτησης δικαστηρίου.

Τρόπος πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, με την παράδοση της παραγγελίας σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορεί να γίνουν δεκτοί και άλλοι τρόποι πληρωμής, όπως κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Χρόνος και τρόπος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, σε συνάρτηση πάντα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και της δυνατότητας επικοινωνίας με τον πελάτη. Ο συνήθης τρόπος αποστολής είναι με courier ή μέσω ΕΛ.ΤΑ. πόρτα-πόρτα, χωρίς να αποκλείονται άλλοι τρόποι αποστολής.

Τιμές προϊόντων, μεταφορικά και ΦΠΑ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., αλλά όχι και τα μεταφορικά, εκτός αν ρητώς αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Η πρακτική μας είναι η μη χρέωση μεταφορικών σε πελάτες λιανικής και η χρέωσή τους σε πελάτες χοντρικής, για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Η τιμή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας είναι η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης των προϊόντων. Η επιχείρησή μας αποστέλλει και σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά θα πρέπει να έχει γίνει πριν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την Κύπρο, δεκτή γίνεται και η αντικαταβολή.

Η επιχείρησή μας λαμβάνει μέριμνα έτσι ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν σε εσάς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να φτάσει σε εσάς με κάποια φθορά στη συσκευασία του ή ακόμα και σπασμένο, λόγω της μεταφοράς. Σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια επιφύλαξη, θεωρείτε ότι έχετε παραλάβει το προϊόν από την επιχείρησή μας χωρίς φθορές κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που τη στιγμή της παραλαβής υπάρχει υπόνοια φθοράς στο προϊόν σας, καλείστε να μην κάνετε την παραλαβή ή/και να το επιστρέψετε στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε, χωρίς κάποια δική σας επιβάρυνση. Θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρησή μας για το αν επιθυμείτε την αποστολή καινούριου προϊόντος προς αντικατάσταση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σημειώνουμε ότι λόγω στοκ, πιθανόν το ίδιο προϊόν να μην είναι άμεσα διαθέσιμο.

Δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά του προϊόντος αν η συσκευασία έχει παραβιαστεί με την υπαιτιότητα του πελάτη. Για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος στα χρονικά δικαιώματα που δίνει ο νόμος θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει γραπτώς ή τηλεφωνικώς μαζί μας.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνετε με δική σας ευθύνη. Σε καμία περίπτωση, δεν εγγυόμαστε και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε (ούτε καν από αμέλεια) για τυχόν ζημία προκληθεί στον επισκέπτη /χρήστη του δικτυακού τόπου. Κατά αναλογία, δεν ευθυνόμαστε για αποκατάσταση ζημίας απέναντι σε τρίτους, λόγο χρήσης ή δυσλειτουργίας του ιστοχώρου.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή λειτουργία του διαδικτυακού τόπου, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, οποιαδήποτε μορφής. Όλοι οι σύνδεσμοι σε εξωτερικές σελίδες (link) παρέχονται για δική σας διευκόλυνση και δεν ευθυνόμαστε κατά οποιονδήποτε τρόπο για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες που παρέχουν. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν διαφημίσεις τρίτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Επίσης οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές, ενώ τα συστατικά και οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι είναι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κατασκευαστή.

Τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενου (οποιαδήποτε μορφής και αν έχει πχ κείμενα, λογότυπα, φωτογραφίες κλπ) παραμένουν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ιστοχώρου. Περιεχόμενο (οποιαδήποτε μορφής και αν έχει πχ κείμενα, λογότυπα, φωτογραφίες κλπ) τρίτων, συνεργαζόμενων εταιριών ή οργανισμών που έχει για παραχωρηθεί ή δοθεί για χρήση από τον παρόντα ιστοχώρο, παραμένει αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας αυτών. Τα πνευματικά δικαιώματα καθορίζονται από την κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας, οι όροι και οι κανόνες που εμφανίζονται στο παρόν διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν διαφοράς αρμόδια θα είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια της Αθήνας. Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων θεωρείται ως μη εφαρμόσιμο, δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής των υπόλοιπων όρων. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.